Church of Euthanasia

The One Commandment:
"Thou shalt not procreate"

The Four Pillars:
suicide · abortion
cannibalism · sodomy

Human Population:
SAVE THE PLANET
KILL YOURSELF
Translate button

Zelfmoordprediker Korda alsnog naar Nederland

groningen - Muzikant en zelfmoordprediker Chris Korda uit Boston treedt woensdag 13 november 2002 op in het Amsterdamse Paradiso. Er staat ook een persconferentie gepland. Korda zal ook zijn roemruchte videoclip laten zien, waarin hij beelden van de WTC-aanslag van 11 september heeft vermengd met harde pornobeelden en sportflitsen.

Naar aanleiding van een interview in deze krant schrapte het Lowlands festival in juli het geplande optreden van Korda. Directeur Erik van Eerdenbrug van Lowlands vond Korda 'een zieke pervert'.

Korda noemt zich 'dominee' van de Church of Euthanasia. Via de website van de kerk predikt Korda zelfmoord, abortus, sodomie en kannibalisme. De single die Korda dit jaar op 11 september wilde uitbrengen, een housenummer waarin hij zingt over seksuele opwinding tijdens het kijke naar beelden van de terreuraanslag, heeft vertraging opgelopen. De Berlijnse perserij weigerde de plaat te drukken. Nu is uitgeweken naar een perserij in Engeland. Korda hoopt dat de single deze maand verschijnt.

03 november 2002, 18:30 uur

 top  email the Church of Euthanasia